Over ons


Welkom bij Kiesuwstudentaanhuis.nl, fijn dat u een kijkje neemt.

Om opdrachtgever en student bij elkaar te brengen is dit bemiddelingsplatform opgericht. Hier kunnen studenten die klusjes in en rondom het huis willen uitvoeren of mensen willen helpen met hun verzorging, een profiel aanmaken en gemakkelijk gevonden worden door mensen die deze hulp goed kunnen gebruiken. Op basis van beschrijving en recensies kunnen de juiste studenten worden gekozen voor de betreffende werkzaamheden.

Studenten in loondienst verdienen vaak slechts het minimum loon, daardoor kan het lastig zijn om hun studie te bekostigen. Maar met de opdrachten op dit platform verdienen zij een zeer redelijk bedrag en ze voeren dan ook graag uw werkzaamheden uit.

Veelal doen deze studenten een opleiding die gericht is op de werkzaamheden die zij uitvoeren. Naast de reguliere werkzaamheden bieden onze zorgstudenten meer. Zij zijn er ook voor onder andere wat extra aandacht en tijd voor bijvoorbeeld een gesprek, een spelletje of een boodschap en een wandelingetje in het park voor hen die daar behoefte aan hebben. 

Dit alles is mogelijk op eenmalige basis, oproepbasis of via een vaste periodieke afspraak. Betalingen verlopen altijd per iDEAL via de betaalmodule op de website en vervolgafspraken kunt u gemakkelijk maken via een E-mail die u automatisch na afronding van de klus krijgt opgestuurd. Na enkele dagen ontvangt de student het geld op zijn of haar rekening.

Voor vragen kunt u ons Whatsappen op 06 21 58 18 44 of mailen naar info@kiesuwstudentaanhuis.nl. Wij wensen u veel succes met het vinden van de juiste hulp dan wel leuke werkzaamheden!

Zo werkt het


1. Vind een student in uw buurt
2. Plan samen de afspraak
3. Betaal achteraf veilig online
Sara van Dijk
Rosa van der Linden (28)
quote

Naast mijn studie heb ik tijd over om bij te verdienen. Ik houd er van om mensen te helpen en biedt mij aan als huishoudhulp. Mocht u hulp nodig hebben met stofzuigen of de was dan kunt u altijd op mij bouwen.

quote
Studentenhulp worden
Anne de Wit
Lian de Wit (30)
quote

ik werk naast mijn studie met veel plezier als zorghulp.

quote
Studentenhulp worden
Henk Visser
Henk Visser (23)
quote

Ik studeer ICT management en vind het erg leuk om andere mensen te helpen met hun computer problemen.

quote
Studentenhulp worden