Werken via Kiesuwstudentaanhuis.nl


Via Kiesuwstudentaanhuis.nl werk jij zelfstandig als dienstverlener aan huis. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo werk je zelfstandig maar word je niet gezien als ondernemer en heb je toch meer vrijheden dan wanneer je in loondienst bent. Ook is het bedrag van €10,- per uur en de €6,- extra per afspraak in de meeste gevallen hierdoor netto. (Tenzij je meer dan €6.511,- per jaar verdient, maar dat doen de meeste studenten niet. Dat komt namelijk neer op circa 650 uur werken naast je studie.)

Je kunt je opgeven voor meerdere categorieën, bijvoorbeeld in de zorg tot hovenier en van ICT tot schoonmaker. Dit betekent ook dat je relevantere ervaring op kunt doen voor je C.V. Stel dat je bijvoorbeeld een leuke opleiding volgt in de zorg, maar werkt in de supermarkt dan voegt dat weinig toe aan je C.V. en daarnaast is het ook zonde voor de hulpbehoevende die graag gebruik maakt van jouw hulp. Ook is het natuurlijk veel leuker om werk te hebben gerelateerd aan jouw studie zodat je jouw opgedane kennis kan toepassen is de praktijk.

Werken via Kiesuwstudentaanhuis.nl biedt de volgende voordelen.

  • Je bepaalt zelf hoeveel je werkt,
  • Je kunt zelf je uren indelen in overleg met je klant,
  • Goede verdiensten (€10,- per uur en €6,- extra per afspraak),
  • Binnen een paar dagen je geld,
  • Werk in jouw omgeving,
  • 7 verschillende categorieën om je voor aan te melden,
  • Relevante ervaring voor je C.V.,
  • Afwisselend werk,
  • Mensen blij maken.

Dus lijkt het jou wat om mensen te helpen met jouw kennis en kunde en te genieten van meer vrijheden met betere verdiensten? Dan is het enige wat je hoeft te doen, inschrijven op de website en wachten tot de klant jou benadert. Hoe makkelijk is dat!


Hoe werkt het

Kiesuwstudentaanhuis.nl stelt geen verplichtingen aan zij die zich aanmelden. Het enige waar we jou wel op willen wijzen is dat je zelf verantwoordelijk bent voor het werk wat je levert en wanneer je slechte recensies krijgt de kans kleiner wordt dat je nog een keer zal worden gekozen.

Nadat jij je hebt aangemeld kunnen klanten jou een contactverzoek sturen. In de chat op de site kun je vervolgens tot een afspraak komen. Deze afspraak/akkoord genereert een boekingsnummer die je nodig hebt bij het afrekenen.

Betalingen lopen altijd per iDEAL via de betaalmodule op de website en doe je direct na afronding van de klus samen met de klant. Let wel even op dat je het juiste boekingsnummer invoert wat dus wordt gegenereerd na akkoord van de klus op de website en ook per mail en sms naar je wordt toegezonden. Het bedrag gaat naar een onafhankelijke rekening waarna jouw deel al in een paar dagen automatisch naar jouw wordt overgeschreven.

De klant krijgt een e-mail waardoor die gemakkelijk een vervolg afspraak met je kan maken. Die kan in de spam of ongewenst folder komen. Zorg zelf ook dat Info@kiesuwstudentaanhuis.nl niet in jouw spam of ongewenst folder komt.

Heb je nog vragen, stuur dan een Whatsapp naar 06 21 58 18 44 of mail naar info@kiesuwstudentaanhuis.nlZo werkt het


1. Vind een student in uw buurt
2. Plan samen de afspraak
3. Betaal achteraf veilig online
Sara van Dijk
Rosa van der Linden (28)
quote

Naast mijn studie heb ik tijd over om bij te verdienen. Ik houd er van om mensen te helpen en biedt mij aan als huishoudhulp. Mocht u hulp nodig hebben met stofzuigen of de was dan kunt u altijd op mij bouwen.

quote
Studentenhulp worden
Anne de Wit
Lian de Wit (30)
quote

ik werk naast mijn studie met veel plezier als zorghulp.

quote
Studentenhulp worden
Henk Visser
Henk Visser (23)
quote

Ik studeer ICT management en vind het erg leuk om andere mensen te helpen met hun computer problemen.

quote
Studentenhulp worden