valencio (22)

Afspraak maken
Geachte heer/mevrouw,
Hoewel er op dit moment vacatures staan op de site, wil ik aan de hand van motivatiebrief mijn enthousiasme kenbaar maken voor de functie ‘’student-aan huis’ momenteel volg ik de opleiding ‘ICT Beheer’ op het ROC in Almere Buiten, daarnaast lijkt het mij leuk om als ‘all round’ student te werken, ik heb direct na het lezen van de vacature op uw site al aardig wat informatie verkregen over de verschillende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, maar ik sta er natuurlijk voor open om nieuwe dingen te leren. Daarnaast ben ik ook een echte doorzetter, men vind mij geduldig, (klant)vriendelijk en actief. Ik werk precies en graag zelfstandig, ben behulpzaam en kan goed opschieten met mijn collega’s. Ik heb altijd mijn antwoord klaar. Ik ben gemotiveerd, flexibel en stressbestendig (b.v.) als er wat aan mij gevraagd word luister ik aandachtig tot ik weet wat er moet gebeuren daarnaast ben ik natuurlijk een echte doorzetter.


Ik hoop dat ik in uw profiel pas en u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek. voor meer informatie over mijn werkervaring verwijs ik u door naar mijn cv.


Met vriendelijke groet,


Valencio Calor

Reviews

Nog geen reviews

Berichten

Deze student heeft nog geen berichten geplaatst
Sara van Dijk
Rosa van der Linden (27)
quote

Naast mijn studie heb ik tijd over om bij te verdienen. Ik houd er van om mensen te helpen en biedt mij aan als huishoudhulp. Mocht u hulp nodig hebben met stofzuigen of de was dan kunt u altijd op mij bouwen.

quote
Studentenhulp worden
Anne de Wit
Lian de Wit (30)
quote

ik werk naast mijn studie met veel plezier als zorghulp.

quote
Studentenhulp worden
Henk Visser
Henk Visser (23)
quote

Ik studeer ICT management en vind het erg leuk om andere mensen te helpen met hun computer problemen.

quote
Studentenhulp worden